• Copy of High end gaming

Greencom PC'er er designet og bygget specifikt til at maksimere spilydelsen. Alle Greencom PC'er er sammensat af de nyeste komponenter på markedet, kombineret med unikke og futuristiske designs præget af RGB-belysning. Belysning styres enten med knapper på selve PCen eller medfølgende software, så du kan vælge om du vil have fuld med forskellige lyskombinationer, eller om du bare vil have det helt mørkt.

Med en Greencom PC får du gode køleløsninger, der minimerer støj, samtidig med at pc'en holdes kølig. Dette er med til at forlænge levetiden og forbedre stabiliteten af ​​pc-komponenterne, foruden at undgå generende blæserstøj. Ventilatorhastigheden tilpasses automatisk til komponenternes temperatur, og du får også mulighed for selv at justere denne.

Vores Greencom maskiner er bygget til dig, der ønsker at kunne opgradere din pc ved en senere lejlighed. Vi udstyrer vores maskiner med de seneste tilgængelige chipsæt. Ønsker du at opgradere nogle af komponenterne om et par år, er det en stor fordel!

Alle vores PCer leveres forudinstalleret med Windows 11 Pro, foruden de nyeste drivere og opdateringer, der er tilgængelige. Dette er Plug And Play, så alt du skal gøre er at tænde for din PC.