FORSENDELSE OG LEVERING

Normalt har du varerne på posthuset 2-4 dage fra vi har modtaget din ordre. Posthuset giver dig besked, hvornår pakken kan afhentes.
Du har to uger til at afhente din pakke på dit nærmeste posthus.
Vi tilbyder disse leveringsmuligheder. Ved kassen kan du se, hvilke muligheder der er for din ordre, og hvilke fragtpriser der gælder. Varerne kan afhentes på afhentningsstedet i åbningstiden.

BEMÆRK: Greencom betaler eventuelle importgebyrer.

LeveringsmåteLeveringstidPrisHentefristHvor
Pick-up-point 0-3 dage 0,- 30 dager Oslo, Norge
Hjemlevering 2-5 dage fra 129 SEK - Til den adresse du oplyser
Hent i butikk 2-5 dage fra 129 SEK 14 dage Til nærmeste butik
         

BETALING

Hos os kan du trygt og nemt betale med Klarna, kort, Vipps eller postopfordring. Klarna tilbyder delbetaling og udskudt betaling. Information herom kan ses ved kassen og på klarnas hjemmesider. Ved betaling med bankkort er kun beløbet reserveret på din konto. I tilfælde af aflysning kan vi nemt fjerne reservationen og sende pengene tilbage til din konto inden for få hverdage.

Alle opgaver varetages med et meget sikkert, globalt krypteringssystem fremstillet af VISA og Mastercard, hvilket betyder, at ingen udenforstående kan se nogen kortoplysninger. Greencom gemmer ikke kortoplysninger. Betalingen behandles af vores partner Klarna, som sikrer dette efter 1 PCI DSS standard.

AFHENTNING

Vælger du at afhente maskinen hos os i Oslo (adresse Akershusstranda 21), kan du betale, når du afhenter den med Vipps. Ved afhentning vil du modtage en afhentningsbesked, når ordren er klar til afhentning. Så aftales også tidspunkt for afhentning.

Det er normalt muligt at afhente pc'er på hverdage mellem 07:00-20:00 og lørdag mellem 12:00 og 14:00. Når du har afgivet en ordre, skal du vente på en afhentningsbesked for at sikre dig, at din ordre er klar til afhentning.