Greencom Workstation

Greencom Workstations er ekstra kraftfulde computere, bygget til at opfylde de ekstreme krav til ydeevne i de mest krævende industrier. Eksempler på dette er avanceret programmering, kunstig intelligens, medier og underholdning, arkitektur, design, teknik, byggeri og olie/gas.

 

Hver Greencom Workstation er bygget til at maksimere produktivitet og ydeevne, så du kan gøre mere på kortere tid og bidrage til god "multitasking", udover at maskinen nemt kan køre og behandle tungere + avanceret software.

 

Med kvalitetskomponenter og kvalitetssikring er Greencom Workstation bygget med fokus på pålidelighed, stabilitet og holdbarhed. Dette minimerer risikoen for fejl og problemer, og gør det desuden mindre farligt. Så skal du ikke styre med problemer, og du får en maskine, der holder i mange år fremover. Og hvis der i værste fald skulle ske noget, så følger det med 3 års fuld service med ekstra korte servicetider på mellem 0 til 3 hverdage. Det betyder, at vi i nogle tilfælde ordner samme dag, som det bliver leveret!

 

 • Hurtigere Resultater

  Få mere fra hånden på kortere tid med en Greencom Workstation, der leverer den nyeste ydeevne, inklusive hardwareacceleration, kraftfulde processorer og omfattende hukommelseskapacitet.

 • Industriel partner

  Vi har samarbejdet med adskillige industriledere, herunder Intel, AMD og NVIDIA. Dette er for at sikre, at hardwaren på vores arbejdsstationer udfører arbejdet problemfrit.

 • Bygget af fagfolk

  Erfarne pc-teknikere bygger vores arbejdsstationer og stresstests mod applikationsretningslinjer med ISV-certificeret hardware for at sikre fuldstændig stabilitet under selv de mest ekstreme arbejdsbelastninger.

 • Livsvarig support

  Få adgang til vores Greencom-team, som vil hjælpe dig med at fejlfinde og løse eventuelle problemer med din arbejdsstation, uanset hvor længe du har haft maskinen!

Har du brug for andre tjenester? Vi tilbyder også rapportserienumre / MAC-adresser, tyverisikringsmærkning, udpakning og opsætning, retur og genbrug samt levering i pengeskabe. Kontakt os på support@greencom.no eller +47 40 00 01 61 for mere info!

Greencom Workstation

 

Greencom Workstation