Om os

 

​VORES HISTORIE
Historien bag Greencom startede i 2012 af Oskar Garnes. Vi har bygget utallige PCer i årevis, og på grund af denne brændende interesse startede vi Greencom. Vi startede Greencom i september 2019, og siden da har vi oplevet en enorm vækst med mange nye kunder. Gennem vores lager på Vippetangen i Oslo sælger vi online.

​DREVET AF EKSPERTER
Greencom drives af eksperter med en stor "passion" for spil. Lige siden vi blev etableret i september 2019, har vi leveret over 10.000 High-End Greencom PCer.

Vi er drevet af vores ambition om at give kunderne den allerbedste spiloplevelse, og netop derfor gør vi alt, hvad vi kan for at gøre dig glad, samtidig med at vi tilbyder nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet.

GAMING ER VORES KERNEKOMPETENCE OG "PASSION"
Vores Greencom PCer er bygget på fokus på design, ydeevne og kvalitet. Gennem vores mange års viden og erfaring inden for data har vi sammensat builds, der er perfekte til nye og moderne spil, kombineret med den nyeste teknologi på markedet og solid support. Her får du Gaming PCer, der holder dig i mange år fremover, med fantastiske opgraderingsmuligheder til senere.

Et af vores mange mål er at blive en af ​​Nordens største forhandlere af spil-PCer og spilprodukter!

Se også: